Instameet nr 9 – Göteborg

Nu är det dags för ännu ett instameet med Skruv i Göteborg. Vi träffas en stund före solnedgången för att ta vackra foton i området mellan centralstationen och Göteborgsoperan.

Promenad i Göteborg med start och slut på Drottningtorget (samling framför entrén till Hotel Eggers).
Onsdag 16 september kl. 17.30–19.30

Instameet i Skruv = ett möte mellan instagrammare med anknytning till Ryssland, Ukraina eller Vitryssland. Anknytning = härkomst, affärsmässiga relationer, själslig anknytning eller allmänt intresse.

Vi träffas onsdag 16 september kl. 17.30 på Drottningtorget, framför ingången till Hotel Eggers. Därifrån går vi mot Göta älv och Göteborgsoperan, för att så småningom komma tillbaka till Drottningtorget, där vi avslutar ca 19.30. Under promenaden blir det gott om tillfällen till fotografering under gyllene timmen, då ljuset är mjukare (strax före solnedgången).

Syftet med mötet är att samla likasinnade på ett bestämt ställe vid en bestämd tid för att de ska kunna ta foton och lägga upp dem på instagram. Förutom fotografering på några olika platser kommer vi att ta gruppfoto och diskutera favoritfilter, utrustning m.m.

Officiella taggar (båda måste användas): #ig_skruv #ig_skruv9

Språk: svenska och ryska. (Det går bra att prata andra språk också!)

Vid frågor är du välkommen att höra av dig på info@skruv.org eller telefon 070-715 45 00.

cykel med rosa däck
Cykel parkerad invid Göteborgsoperan. Foto: Niklas Bönnemark.