Kolokoltjik

Teater på Skruvs barnverksamhet i Malmö 17 mars 2024: Alice i Underlandet eller Bakom dörren

Hela familjen är välkommen på ett unikt teateräventyr där magi möter verklighet!

Studiefrämjandet, Ystadsgatan 53, Malmö
Söndag 17 mars 2024 kl 15.30–16.30

Barnteaterakademin Harlekin (Gentofte, Danmark) presenterar Alice i Underlandet, eller Bakom dörren på ryska baserad på Lewis Carrolls tidlösa klassiker.

Den här föreställningen är inte bara teater, det är en magisk resa som kommer att underhålla, överraska och få både barn och vuxna att tänka till. Vi inbjuder dig att vara en del av denna oförglömliga historia, där alla kommer att hitta något annorlunda: barn – upptäckarglädje, vuxna – nostalgi för sorglös barndom och magiska stunder som vi så sällan hittar i vardagen.

Vi ses i den fantastiska teaterns värld, där sagan får liv mitt framför ögonen på dig!

Språk: ryska.

Föreställningen varar i 50 minuter. Rekommenderas från 4 år.

Avgifter

Biljettpris: 150 kr (barn på Skruvs barnverksamhet och deras föräldrar samt övriga medlemmar i Skruv: 50 kr). Biljetter säljs i webbutiken:

Medlemskap kan lösas här »

Regler vid biljettköp

Obs! När betalningen är gjord får du en bekräftelse med referensnummer via e-post. Med hjälp av detta nummer hämtar du vid entrén ut dina entrébiljetter.

Biljetterna är inte personliga, så en konsument som inte själv kommer att utnyttja en köpt biljett har rätt att sälja denna vidare. En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp.

Köpt biljett återlöses ej, med undantag för om föreställningen/konserten ställs in. Kunden skall i dessa fall senast en (1) månad från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit, meddela sitt anspråk på återbetalning till det företag varifrån biljetten köpts. Detta gäller både vid inställt evenemang och i de fall då biljett makulerats och kunden har haft rätt till återbetalning.

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att föreställning ej är inställd eller flyttad.

Det kan finnas andra, eller ytterligare lagar och regler som gäller för köp som genomförs av konsumenter. För mer information om dina rättigheter som konsument hänvisar vi dig till Konsumentverket, se www.konsumentverket.se.

blålila affisch med två flickor en dörr
Alice i Underlandet 17 mars 2024, affisch (utökad).