Marina Vladimirovna

Jag är verksamhetsledare för Skruvs ryska barnverksamhet, lingvist, lärare, polyglott och farmaceut – allt i ett. :)

Jag kom till Skruvs ryska barnverksamhet med mina döttrar 2008 och övergick snabbt från kategorin föräldrar till kategorin lärare.

Hela mitt liv har jag drömt om att arbeta med barn och med språket. I förskolan ville jag bli lärare, och i skolan först lärare i ryska, sedan i engelska och senare i franska. Det slutade med att jag tog examen från fakulteten för romansk och germansk filologi vid det statliga universitetet i Voronezj, som lingvist och lärare med engelska och franska, och en andra högskoleexamen som lärare i ryska som främmande språk.

Språk är för mig ett sätt att lära känna folk och deras kultur, traditioner, mentalitet. Själv är jag mycket intresserad av att lära mig nya språk och jag delar gärna detta intresse och min kärlek till språk med barn och vuxna.

Jag har jobbat på Skruvs barnverksamhet i 12 år, och varje år ger mig glädjen att träffa ovanliga entusiaster – mina kollegor, nyfikna barn, tänkande tonåringar och deras intresserade föräldrar.

Jag är övertygad om att det är en enorm gåva att växa upp i en atmosfär av flerspråkighet och mångkultur för ett barn och ett dagligt jobb för en förälder. En av uppgifterna på vår barnverksamhet är att hjälpa föräldrarna i detta arbete, att hålla barnen motiverade att lära sig och använda ryska som umgängesspråk.

kvinnoansikte