Дзвіночок

Chokladverkstad i Malmö

Många har sett filmen om Kalle och chokladfabriken och drömt om att få vara i den härligt magiska världen för bara en stund... Nu har du den möjligheten!

Östra Förstadsgatan 13, Malmö
Söndag 2 april 2023 kl 16.00–17.00

Vi har nöjet att bjuda in dig och dina barn till en riktig chokladverkstad! På 60 minuter hinner barnen gjuta en chokladkaka, dekorera den med olika ätbara dekorationer, lära sig mycket om chokladens historia och hur kakaobönor förvandlas till kakor, smaka på många olika typer av choklad samt packa och ta med sig sin egen chokladkaka hem!

Verkstaden kommer att ledas av våra lärare Jevgenij Sergejevitj och Aleksandra Vadimovna, som snart kommer att öppna sin egen chokladfabrik i Malmö under namnet Aztlan AB. Du kan läsa mer om det på deras webbplats aztlan.se, och du kan stödja dem genom att prenumerera på deras sociala medier: https://www.instagram.com/aztlanchocolate/

Verkstaden äger rum den 2 april kl 16.00 på Östra Förstadsgatan 13 och vi har ett specialpris för barn på barnverksamheten och deras föräldrar: 200 kronor för barn och 250 kronor för vuxna.

Språk för evenemanget: ryska.

Om ni är intresserade av verkstaden anmäler ni er genom att följa den här länken: https://forms.gle/5N3eKcuYDvhjUg9s8

Begränsat antal deltagare. Verkstaden vänder sig till barn från 7 år (för yngre barn kontakta oss separat) och vuxna. Om du har några frågor kan du skicka dem till info@aztlan.se. Meddela oss också i förväg om eventuella födoämnesallergier.

I evenemanget deltog 11 personer.

barn vid ett bord
Шоколадный мастер-класс в Мальме 2 апреля 2023. Фото: Никлас Бённемарк.