logo

Instameet nr 10 – Stockholm

Nu är det dags för ännu ett instameet med Skruv i Stockholm. Vi träffas en stund före solnedgången för att ta vackra foton i området mellan Stadshusparken och centralen.

Promenad i Stockholm med start i Stadshusparken, samling invid Stadshustornet, avslutning i närheten av centralen
Tisdag 29 september 2020 kl 18.00–19.30

Instameet i Skruv = ett möte mellan instagrammare med anknytning till Ryssland, Ukraina eller Vitryssland. Anknytning = härkomst, affärsmässiga relationer, själslig anknytning eller allmänt intresse.

Vi träffas tisdag 29 september kl. 18.00 i Stadshusparken, invid det 106 meter höga Stadshustornet. Efter att ha tagit lite bilder i parken och vid vattnet, går vi i riktning mot centralen, där vi avslutar ca 19.30. Om vi känner för det, går vi till något matställe tillsammans och fortsätter umgås. Under promenaden blir det gott om tillfällen till fotografering under gyllene timmen, då ljuset är mjukare (strax före solnedgången).

Syftet med mötet är att samla likasinnade på ett bestämt ställe vid en bestämd tid för att de ska kunna ta foton och lägga upp dem på instagram. Förutom fotografering på några olika platser kommer vi att ta gruppfoto och diskutera favoritfilter, utrustning med mera.

Officiella taggar (båda måste användas): #ig_skruv #ig_skruv10

Språk: svenska och ryska. (Det går bra att prata andra språk också!)

Vid frågor är du välkommen att höra av dig på info@skruv.org eller telefon 070-715 45 00.

gruppfoto
Skruvs instameet nr 10 i Stockholm. Foto: Niklas Bönnemark.