gruppfoto

Bli medlem

Alla som vill vara med i Skruv är välkomna! Medlemsavgiften gäller i ett år från och med betalningsdagen.

Avgiften kan lösas genom att

  • du betalar med kort eller banköverföring i vår webbutik (klicka här!) eller
  • du swishar beloppet till nummer 1233892643  (qr-kod till höger) eller
  • du sätter in avgiften på vårt bankgirokonto nr 5309-6723 eller
  • du betalar kontant i samband med någon av våra aktiviteter.
QR-kod

Varför bli medlem?

Medlemskap i Skruv ger dig…

…möjlighet att påverka föreningens verksamhet och riktning. Som medlem har du rätt att rösta på föreningsmöten och påverka beslut som tas.
…möjlighet att delta i föreningens interna nätverk. Som medlem har du möjlighet att knyta kontakter med andra medlemmar och utbyta erfarenheter och kunskaper.
…möjlighet att delta i föreningens aktiviteter till förmånliga priser. Som medlem får du rabatterade priser på föreningens aktiviteter.
…möjlighet att delta i föreningens studiebesök och filmvisningar. Som medlem har du möjlighet att delta i de aktiviteter som bara är öppna för dig och andra medlemmar.
…tillgång till föreningens information och nyhetsbrev. Som medlem får du regelbunden information om föreningens verksamhet och om annat med anknytning till ”våra länder”.
…möjlighet att stödja föreningens arbete för ökad förståelse och samarbete mellan Sverige och Ryssland, Ukraina och Belarus/Vitryssland. Genom att bli medlem bidrar du till föreningens arbete för ökad förståelse och samarbete mellan Sverige och länderna i öst.

Engagera dig i vår förening!

Genom att engagera dig ideellt får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter samtidigt som du bidrar till föreningens verksamhet och samhället i stort. Dessutom kan du få intyg som bekräftar ditt ideella engagemang, vilket kan vara till nytta i exempelvis jobbsökande eller vid ansökningar till utbildningar.

Medlemskategorier

Följande medlemskategorier finns:

  • 200 kr (enskild medlem)
  • 120 kr (heltidsstuderande, pensionär, familjemedlem)
  • 80 kr (barn under 18 år*)
  • företag/organisation som vill vara medlem betalar 500 kr (då ingår två månaders annons på webbplatsen) eller 2500 kr  (då ingår ett års annons på webbplatsen).
________
* Barn under 7 år räknas inte som medlem, i stället måste en vårdnadshavare vara medlem.