logo

Instameet nr 15 i Malmö 19 augusti 2024

Följ med på en fotografisk resa! På världsfotodagen träffas vi i Malmö för att promenera tillsammans och ta vackra foton.

Statyn av Karl X Gustav, Stortorget, Malmö
Måndag 19 augusti 2024 kl 19.00–20.30

Låt oss förvandla Malmös historiska gator till en kreativ lekplats! Vi samlas vid ryttarstatyn på Stortorget. Tillsammans vandrar vi genom Gamla stadens pittoreska gränder, redo att fånga stadens själ genom våra linsers magi.

Beundra den medeltida charmen på Lilla torg, med sina färgglada hus och mysiga caféer. Upptäck dolda pärlor i gränderna, detaljer som ofta förbises av det vanliga ögat. Dela kreativa idéer och tips med likasinnade, och lär av varandras unika perspektiv.

Instameet i Skruv = ett möte mellan instagrammare med anknytning till Ryssland, Ukraina eller Vitryssland. Anknytning = härkomst, affärsmässiga relationer, själslig anknytning eller allmänt intresse.

Syftet med mötet är att samla likasinnade på ett bestämt ställe vid en bestämd tid för att de ska kunna ta foton och lägga upp dem på instagram. Förutom fotografering på några olika platser kommer vi att ta gruppfoto och diskutera favoritfilter, utrustning m.m.

Officiella taggar (båda måste användas): #ig_skruv #ig_skruv15

Språk: svenska och ryska. (Det går bra att prata andra språk också!)

Vid frågor är du välkommen att höra av dig på info@skruv.org eller telefon 070-715 45 00.

Se även evenemangets Facebooksida »

Det här är ett Skruvevenemang.
Idé och genomförande: Niklas Bönnemark.

skulptur med ett torg i bakgrunden
Södergatan och Stortorget, Malmö. Foto: Niklas Bönnemark.