logo

Filmkväll i Malmö: Ryska tjuven

Nu är det dags för ännu en filmkväll i Skruv! Den här gången visar vi det spännande Oscarsnominerade ryska dramat Vor (Ryska tjuven) i regi av regissören Pavel Tjuchraj från 1997. En kvinna möter en man som inte är den rätte för henne - men det har hon inte insett än.

Länsstyrelsens hörsal, Kungsgatan 13 i Malmö
Onsdag 26 november 2003 kl 18.45

Filmen är 1 timme och 40 minuter lång. Den är textad på svenska, så det krävs inga kunskaper i ryska. Det här är ett bra tillfälle att se en rysk kvalitetsfilm! Du som tidigare inte har varit på någon av våra filmvisningar är extra välkommen! Länsstyrelsen är centralt belägen i Malmö, och många bussar passerar i närheten.

Skruv visar ryskspråkiga filmer i Malmö fjärde onsdagen i varje månad (utom i december, juni, juli och augusti). Nästa filmkväll är planerad den 28 januari. Det är dags att planera filmvisningarna för hela 2004, så förslag till filmer tas tacksamt emot av Skruvs filmgrupp. Kontakta Jakob Rydinger – redan idag!

Filmkvällen är *gratis* och öppen endast för medlemmar. Det går att lösa medlemskap i samband med filmvisningen. Medlemskap kostar 200 kr, och medlemsavgifter som betalas nu fram till årsskiftet gäller t.o.m. december 2004. Heltidsstuderande, pensionär eller familjemedlem betalar 100 kr.

Välkomna!

I evenemanget deltog 5 personer.

biopublik framför duken
Filmkväll i Skruv 26 februari 2003. Foto: Niklas Bönnemark.