logo

Medlemsträff i Malmö, mini-matmässa

Skruv ordnar medlemsträff i form av en rysk-ukrainsk mini-matmässa på Malmö högskola i huset Gäddan 8 med adressen Citadellsvägen 7 (10 minuters gångväg från Malmö C).

Gäddan 8, Malmö högskola, Citadellsvägen 7, Malmö
Lördag 8 februari 2003 kl 14.30

Obs! Föranmäl dig gärna om du planerar att komma! (Se nedan.)

Träffen inleds med en kort presentation av de olika matvarorna. Därefter bjuds det på smakbitar av tomater i saltlake, korv, smörsopp i salt- och vitlökslake, kondenserad mjölk, brissling och mycket annat. Det går att lämna beställningar på matvaror, så försöker vi vid ett senare tillfälle att inhandla och leverera dem. Detta är första gången vi gör något sådant, så det är ett försök.

Efter provsmakningen berättar Natalia Drojjina om aktuella händelser i Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Därefter följer fika med kaffe, ryskt te och kakor.

Deltagaravgiften är som vanligt 10 kr för medlemmar och 30 kr för icke-medlemmar. Alla är välkomna, och det går att lösa medlemskap i samband med medlemsträffen för den som önskar. Denna gång är det extra bra om vi får in föranmälan från alla som planerar att komma! Skriv till e-postadress eller ring på telefon!

Vägbeskrivning: Gå från Malmö Centralstation över Suellsbron (mellan börshuset och f.d. flygbåtsterminalen). Fortsätt rakt fram ca 600 meter. Gäddan 8 ligger på Citadellsvägen 7, på höger sida av vägen.

Nästa medlemsträff i Malmö/Lund-området blir den 8 mars i Lund. Den gången blir det föreningsstämma, som är öppen bara för medlemmarna. Efter stämman bjuder Skruv på mat. Se särskild kallelse som har skickats ut tidigare. I övrigt under 2003 blir det medlemsträffar i Malmö/Lund andra lördagen i varje månad (utom mitt i sommaren), varannan gång i Malmö, varannan gång i Lund.

människor som tar upp mat vid en buffé
Mini-matmässa i februari 2003. Foto: Niklas Bönnemark.