logo

Skruvkafé i Lund: Kiev

Lördagen den 15 november har vi Skruvkafé på Etnologiska institutionen på Finngatan 10 (15 minuters gångväg från Lund C, alternativt buss 1 till hållplatsen Sölvegatan). Tiden är 14.30.

Etnologiska institutionen, Finngatan 10, Lund
Lördag 15 november 2003 kl 14.30–17.00

På detta Skruvkafé berättar Ulf Pauli berättar om Kiev — om stadens historia och om vikingarna, om intressanta platser, om möten med människor — och visar bilder. Det kommer att vända sig både till svenskar som inte vet något om Kiev och till Kievbor som inte vet något om vikingar — och till alla andra! Det blir tolkning till ryska för att så många som möjligt ska kunna ta del av berättelsen. Om du känner någon rysktalande som du tror kan ha intresse av Skruv är det här alltså ett bra tillfälle att ta med honom eller henne.

Det serveras fika. Deltagaravgiften är som vanligt 10 kr för medlemmar och 30 kr för icke-medlemmar. Alla är välkomna, och det går att lösa medlemskap i samband med Skruvkafét för den som önskar. Medlemsavgifter som betalas nu gäller för hela 2004.

Glöm inte att vi har en värvningskampanj, där du som är medlem får en trisslott (med möjlighet att vinna miljoner) om du värvar en ny medlem.

Skruvkaféer i Malmö/Lund-området hålls normalt andra lördagen i varje månad, varannan gång i Malmö, varannan gång i Lund, alltid kl. 14.30. Närmast efter det här Skruvkafét i Lund träffas vi den 13 december i Malmö. Dessförinnan blir det filmkväll i Malmö den 26 november, och för rysktalande barn i förskoleåldern har vi träffar varje lördagsförmiddag i Lund.

I evenemanget deltog ca 15 personer.

människor samlade vid bord
Skruvkafé 9 december 2006. Foto: Niklas Bönnemark.