Stor rysk nyårsfest i Malmö

9 januari
2010
Lördagen den 9 januari 2010 ordnar Skruv stor rysk nyårsfest.

Tea/Barbro, Ungdomens hus, Norra Skolgatan 10 a, Malmö
Lördag 9 januari 2010 kl 17.00-01.00

Vi får träffa Farfar Frost (jultomtens motsvarighet i Ryssland) och Snöflickan, det blir ringlekar, lotteri (stor överraskning!), allsång, presenter till barnen, pris till bästa dräkt bland barnen, bästa mask bland de vuxna och mycket mer!

Förtäring: Välkomstdrink, ryskinspirerad buffé, snacks, te/kaffe, dessert (ingår i entréavgiften). Alkoholfria drycker kan köpas till vänliga Skruv-priser. Den som önskar alkoholhaltiga drycker är välkomna att ta med själv.

Vi byter nyårspresenter! Gästerna uppmanas ta med sig var sin present till ett värde av ca 30 kr. Detta gäller även barn som ska ha presenter.

Entré: medlemmar i Skruv 200 kr, icke-medlemmar 250 kr, barn 7–12 år 80 kr, under 7 år gratis. Det går att lösa medlemskap i samband med nyårsfesten.

Matlagningsentusiaster efterlyses! Skruv efterlyser dig som har intresse för matlagning att delta i förberedelserna av mat till festen. Som tack får du 50 % rabatt på entréavgiften!

För mer information och anmälan till matlagningen vänd dig till Lidia Elfstrand på e-post eller Tatiana Johansson på telefon mellan 17.00 och 20.00.

Obligatorisk föranmälan! Sista datum för att köpa biljetter är 20 december. Anmälan görs när man betalar biljetten/biljetterna. Biljetter kan köpas på webben (genom direktbetalning) eller via bankgiro.

Detta är ett Skruvarrangemang.
Idé: Skruvs styrelse.
Planering och genomförande: Lidia Elfstrand, Sara Gradlander, Tatiana Johansson, Valentina Jönsson, Tanja Wallenberg.
Lokal hyrs av: Malmö stad.
Iordningsställande/återställande av lokal: deltagarna.
Svensk text i inbjudan: Lidia Elfstrand, Niklas Bönnemark.
Översättning av inbjudan till ryska: Irina Makridova.
Layout och marknadsföring: Niklas Bönnemark.

Artikel ur Skånska Dagbladet 10 januari 2010

tidningsartikel
Ur Skånska Dagbladet 10 januari 2010.
vuxna och barn som leker inomhus
Skruv ordnar stor rysk nyårsfest i Malmö 9 januari 2010. Foto: Darina Nilsson.