logo

Skruv hjälper till att ordna gästspel av ryskspråkig teater i Malmö: Kvällar i Athen

Skruv hjälper till att ordna gästspel av Garbo teaters vänner, en ryskspråkig teatergrupp från Stockholm.

Vi är glada att kunna berätta att föreställningen Afínskije vetjerá (Kvällar i Aten, helt på ryska) äger rum 21 januari 2023 i Malmö. Begränsat antal deltagare. Köp biljetterna redan i dag, och så ses vi på föreställningen!

Rek. ålder: från 16 år.

Barn förblir barn i alla åldrar. Genom att hindra dem från att göra misstag vill föräldrarna dem verkligen väl. Och så lever våra huvudpersoner i sin lägenhet i extas och självbedrägeri och tror att allt är bra i familjen. Men barn måste hitta sitt eget recept för att bli lyckliga. Livet i illusioner och drömmar kan inte vara för evigt, så till slut kommer hon till det illa sammanhållna huset.

Hon är Anna Pavlovna Rostoptjina, född aristokrat, märkt efter sina prövningar i de sovjetiska lägren. Hon kommer för att lösa alla problem och bekymmer, för att en ny människa ska kunna dyka upp på jorden och för att själv påbörja en resa från vilken ingen någonsin har återvänt. Det är Anna Pavlovna som avslöjar familjens osynliga problem och erbjuder sin egen oväntade lösning.

Pjotr Tjajkovskijs musik smälter in i föreställningen, och publiken får en blandad känsla av glädje över konstens storhet eller om det är vördnad över huvudpersonens själsliga styrka.

Det är upp till publiken att avgöra om huvudpersonen lyckas med sin uppgift.

Biljetter och detaljerad information (på ryska) finns på https://billetto.se/e/16-biljetter-764205

kvinna med änglavingar
Föreställningen Kvällar i Athen med Garbo teaters vänner.