Kolokoltjik

Farfar Frost och Snöflickans nyårsäventyr, interaktiv föreställning i Malmö

Skruvs ryska barnverksamhet presenterar den interaktiva föreställningen Farfar Frost och Snöflickans nyårsäventyr för barn mellan 3 och 103 år.

Studiefrämjandet, Ystadsgatan 53, Malmö
Söndag 17 december 2023 kl. 12.30 och 15.00

Vi bjuder in er till nyårets interaktiva showprogram, där både barn och vuxna kommer att bli aktiva deltagare i en härlig föreställning. Teaterföreställning baserad på ryska folksagor, sånger, danser, ringlekar, magiska förvandlingar och färgglada kostymer kommer att skapa en oförglömlig nyårsstämning för alla. Rekommenderad ålder är från 3 år och programmet varar ca 1 timme, därefter har du möjlighet att bli fotograferad med artisterna och fika i popupkaféet i foajén.

Båda föreställningarna är likadana, men du har möjlighet att beställa en nyårspresent efter ditt barns ålder. Vi uppmanar alla, både vuxna och barn, att komma utklädda och med ett par ombytesskor för allas trevnad.

Avgifter

Biljett (utan present)

Entrébiljett för vuxna och barn från 1 år: 140 kr (biljett utan present).

Biljettpris för Skruv-medlemmar: 110 kronor.

Medlemskap kan tecknas i vår webbutik innan du köper biljetter. Genom att gå med i Skruv stöder du många viktiga och värdefulla insatser som våra volontärer gör. Alla intäkter från biljettförsäljningen går till utvecklingen av Skruvs barnverksamhet.

Present

Present ingår inte i priset för entrébiljetten utan måste beställas och betalas separat. Pris: 80 kr. Antalet gåvor för varje ålder och varje föreställning är begränsat.

Presenten består av en liten bok, ett konstset eller en leksak för barn, gelégodis, en kaka och en chokladtomte. Presenterna för olika åldrar innehåller olika aktivitetsset/leksaker och böcker, men godiset i alla presenterna är detsamma.

Var kan jag köpa biljetter och presenter?

Biljetterna säljs till och med den 10 december i Skruvs webbutik.

Regler vid biljettköp

Biljetterna är inte personliga, så en konsument som inte själv kommer att utnyttja en köpt biljett har rätt att sälja denna vidare. En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp.

Köpt biljett återlöses ej, med undantag för om föreställningen/konserten ställs in. Kunden skall i dessa fall senast en (1) månad från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit, meddela sitt anspråk på återbetalning till det företag varifrån biljetten köpts. Om så inte sker har kunden ej rätt till återbetalning. Detta gäller både vid inställt evenemang och i de fall då biljett makulerats och kunden har haft rätt till återbetalning.

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att föreställning ej är inställd eller flyttad.

Det kan finnas andra, eller ytterligare lagar och regler som gäller för köp som genomförs av konsumenter. För mer information om dina rättigheter som konsument hänvisar vi dig till Konsumentverket, se www.konsumentverket.se.

Se även evenemanget på Facebook.

Det här är ett arrangemang av Skruv i samarbete med Studiefrämjandet.
Regissör: Snezjana Dmitrijevna.
Producent, rysk text i inbjudan: Liliya Nicolaidis.
Lokal tillhandahålls av: Studiefrämjandet.
Organisation av arbetet med skådespelarna: Daria Barmouk.
I rollerna: Anna, Eugene, Elena, Inna, Jeanne, Roman, Marina, Natasha, Svyatoslav.
Koreografi: Uliana Storozhylova och Inna Zolotova.
Kassör: Nuria Bönnemark.
Affisch: Albina Durova.
Redigering och översättning av inbjudan, marknadsföring: Niklas Bönnemark.
Iordningsställande/återställande av lokal: deltagarna.

I samarbete med

Studiefrämjandets logotyp
barn och vuxna i dräkter på en scen
Nyårsföreställning på Skruvs barnverksamhet i Malmö 17 december 2023. Foto: Andrew Joseph.